tiistai 14. syyskuuta 2010

BROILERI-PEKONIKASTIKETTA JA PASTAA (noin 4 hengelle)

300g broilerin fileesuikaleita
150g pekonia
Sipulia
Valkosipulia
4dl kermaa
½-1 kanaliemikuutio
2rkl valkosipulituorejuustoa
Aura-juustoa
Tuorebasilikaa
Öljyä
Mustapippuria myllystä, paprikajauhetta, sipuli- ja valkosipulijauhetta


1. Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä. Lisää joukkoon broilerisuikaleet ja anna kypsyä

2. Lisää mausteet ja silputtu pekoni

3. Lisää joukkoon kerma, kanaliemikuutio

4. Lisää joukkoon tuorejuusto ja Aura-juustomuruset

5. Lisää joukkoon basilikasilppu ja tarkasta maku. Tarvittaessa lisää joukkoon lisää mausteita. Voit ohentaa kastiketta halutessasi vedellä ja saostaa vaalealla Maizenalla

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti