torstai 2. helmikuuta 2012

RAVINTOLA KAARNA

www.ravintolakaarna.fi

Tästä on jonkun aikaa, kun kävin ravintola Kaarnassa ja se saattaa vähän vaikeuttaa muistamista. Joka tapauksessa Kaarna on S-ryhmän paikaksi "ihan ok" ja muihin ravintoloihin verrattuna keskitasoa. Annosten hinta on keskiarvoa hieman kalliimpaa.

Sijainniltaan Kaarna on hyvä, sillä se sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa Forumin kauppakeskuksessa. Itse en koe sitä paikkana, johon mennään istumaan romanttisesti iltaa tai viettämään ystävien kanssa iltaa pitkän kaavan mukaan, vaan pikemminkin sellaisena pistäytymispaikkana ostosten lomassa, lounaalla tai paikkana, jossa voi tavata ystävän ja siirtyä seuraavaan paikkaan.

Ulkonäöltään paikka oli ihan viihtyisä ja raikkaan oloinen. Pidin siitä, että ravintolan perällä oli pöytiä, jossa sai olla rauhassa muilta. Ikkunapöydistä näkyvät Mannerheimintien maisemat ja elämänmeno mahdollistavat sen, ettei ravintolassa tule yksinäisellä syöjälläkään aika pitkäksi.

Söimme ystäväni kanssa pääruoaksi pororieskan, joka piti sisällään rieskataskussa olevan porojauhelihapihvin, smetanassa haudutettua sipulia ja parikaa sekä lisukkeena salaattia. Pääruoka oli ihan hyvää sen jälkeen, kun siihen lisäsi itse pippuria ja suolaa. Ilman niitä ruoka olisi ollut mautonta. Jälkkäriksi söin marjahillokkeella täytettyjä ohukaisia kermavaahdon kera, joka maistui sille mille pitikin ja oli parempaa, kuin ystäväni syömä kuivahko ja aavistuksen raaka kaura-omenapaistos.

Palvelu oli muistini mukaan ihan hyvää ja nopeaa. Tosin ravintolassa ei tuolloin ollut ihan kauheasti asiakkaita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti