tiistai 16. marraskuuta 2010

DA VINCI (ITALIALAINEN)

Suhteellisen uusi pizzeria Helsingin Hakaniemessä. Da Vinci on pieni, mukavan siisti, kodikas ja samalla ihan ”tyylikäskin” pizzaravintola verrattuna alueen muihin pizzerioihin.

Ruokalistasta näkee, että ravintolassa yritetään panostaa hyvään italialaiseen ruokaan ja on ilo huomata, että jälkiruokalistalla on erilaisten kahvien lisäksi myös Limoncelloa yhtenä vaihtoehtona. Tavallisissa tämän alueen pizzerioissa kun ei jälkiruokia, erilaisia kahveja tai tämän tyyppisiä alkoholijuomia ole edes tarjolla.

Itse söin ravintolassa caesar-salaatin, joka oli hyvää, mutta ei kuitenkaan missään nimessä ”aitoa”. Ei ulkonäöllisesti eikä maultaan Jälkiruokasi otin tiramisua, joka oli makoisaa. Ruoka oli siis hyvää ja parempaa kuin monissa muissa alueen pizzerioissa, mutta ei mitään makuhermoja järjettömästi hivelevää. Annoksista huomasi, että kokki oli yrittänyt nähdä vähän vaivaa annosten ulkonäön eteen.Palvelu oli ystävällistä, mutta ehkä vähän jäykkää. Tiskin takana tarjoillut nainen kertoi hänen ja kokkina toimivan miehen olevan kotoisin Turkista. Se ei käynyt selväksi, ovatko he paikan omistajia.

Hinnat eivät olleet alueen muihin pizzerioihin nähden halvimmasta päästä, mutta eivät myöskään mitään gourmet –ravintoloiden hintojen tasoisia.

Ravintola da Vinci: http://eat.fi/en/helsinki/da-vinci1

Ravintola on oletettavasti (?) samaa ketjua Fredrikinkadulla toimivan saman nimisen ravintolan kanssa: http://www.davincibarristorante.fi/ . Tosin Hakaniemen ravintolan menusta ei löydy valikoimaa Fredan ravintolan vertaa. Ennemminkin se on painottunut pizzoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti