sunnuntai 5. joulukuuta 2010

05.12.2010

Päätin tulla pitkästä aikaa päivittämään blogiani... Aika kiirettä  on pitänyt muutaminan viime viikkoina. Pikkujouluja on ollut kolmena viikonloppuna ja sen lisäksi olen ollut toisinaan iltaisin sekä öisin töissä, jonka takia normaali arkirytmi on rikkoontunut. Lisäksi olen ollut Tampereella eräässä seminaarissa työasioissa.

Näiden kiireiden takia esim. liikuntakerrat jäivät ainoastaan yhteen kertaan toissa viikolla, jolloin kävin salilla treenaamassa jalat. Sitä edellisellä viikolla liikuin seitsemän kertaa. Mukana näissä kerroissa on edestakaiset työmatkat kävellen, jonka luokittelen ennemminkin hyötyliikunnaksi, kuin "oikeaksi" liikunnaksi. Tällä viikolla olen ehtinyt liikkumaan onneksi vähän enemmän.

Lisäksi nämä ylimääräiset jutut ovat vaikuttaneet siihen, että olen elänyt vähän epäterveellisesti. En enää pidä muutenkaan listaa pudottamistani kiloista, kun en ole ollut dieetillä enää vähään aikaan. Motivaatio ei riitä dieettaamiseen ja olen ihan tyytyväinen nykykuntooni, vaikka aionkin vielä jossain vaiheessa pudottaa max viisi kiloa. Ehkä vuoden vaihteen jälkeen.

Painoni on sahannut viime aikoina 74,5-77 kilon välillä ihan päivästä ja syömisistäni riippuen. Se saattaa heitää lähes parilla kilolla päivittäin. Pidän sitä ihan luonnollisena juttuna enkä stressaa asiasta. Esimerkiksi perjantaiaamuna paino oli 74,6kg ja nyt tänä aamuna se oli 76,1 kiloa.

Kuten jo edellisessä viestissä kirjoitinkin, tänne blogiin kirjoittaminen on jäänyt viime aikoina vähän vähemmälle, koska pöytäkoneeni meni rikki ja miniläppärillä on vähän tylsää kirjoittaa. Täytyy varmaan korjata tilanne ja päivittää blogia ravintola- ja elokuvajuttujen osalta.

Onneksi minulla on tällä hetkellä menossa 2,5 viikon loma ja saan relata. Pari päivää on mennyt yöelämässä, joka alkaa nyt riittämään. Muuten luvassa on lepoa, liikuntaa, rauhoittumista, ensi tiistaina Tallinnan päiväreissu ja torstaina lähden viikoksi Eilatiin.

Ulkomaan reissun jälkeen jälkeen olisi tarkoitus käydä "joulukäynnillä" entisessä kotikaupungissa äidin, veljen perheen ja kummipoikani perheen luona. Loman loputtua menen muutamaksi päiväksi töihin ennen joulua ja jouluksi lähden laivalla Riikaan. Joulun jälkeen taas muutamaksi päiväksi töihin, jonka jälkeen minulla on tammikuun alussa muutaman päivän loma.

Mutta jos sitä vaikka lähtisi valmistautumaan salille menoon. Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti