sunnuntai 19. joulukuuta 2010

19.12.2010

Tuli lomailtua 2½ viikkoa ja huomenna pitäisi mennä töihin. Olin lomalla aikalailla reissun päällä (Israel, Tallinna ja Lahti) ja siksi liikunnat jäivät vähän vähiin.

Lisäksi vaivana oli vajaan viikon vaivannut noidannuoli, joka iski salilla, kun lämmittelin pelkän tangon kanssa kyykkytreeniä varten. Väitänpä vielä, ettei tekniikassa ollut mitään vikaa. Toissa viikolla tuli käytyä kaksi kertaa salilla ja kerran lenkillä. Tällä viikolla olen käynyt kaksi kertaa salilla.

Loman aikana en ole miettinyt syömisiäni lainkanja painoa on tullut lisää ehkä sellainen vajaa neljä kiloa. Toki aina reissusta palattaessa kroppaan tulee nesteturvotustakin, joka häviää muutamassa päivässä. En kuitenkaan masennu tästä, vaan otan kilot pois tässä. Nyt jouluksi menen laivalle (Riikaan) ja siellä tulee varmaan syötyä ihan kunnolla, mutta jos sen jälkeen.

Kävin tuolla Israelissa salilla pari kertaa sekä kerran lenkillä. Käsitykseni mukaan Eilatin kuntosalit sijaitsevat yleensä hotellien yhteydessä, kuten tämäkin Hotel Clubin kuntosali, jossa minä kävin. Yleensä noi hotellien kuntosalit ovat aika surkeita, mutta tämä sali oli poikkeus. Oli mukavaa, että siellä oli kuntosalilaitteita moneen lähtöön sekä mahdollisuus treenata vapailla painoilla. Kuntosali oli myös siistin näköinen ja hintaan (noin 8 euroa/kerta) kuului höyrysauna sekä poreallasmahdollisuus.

Ulkomailla treenatessa on myös jännää se, etteivät siellä vähän kovemmin treenaavat niset ovat yleensä aika harvinaisia tapauksia. Nytkin minulle tultiin sanomaan kuntosalin työntekijän toimesta, ettei hän ole ikinä nähnyt näin kovilla painoilla treenaavaa naista. Siitäkin huolimatta, että painoni eivät olleet mitään maksimiluokkaa ja Suomessakin näkee toisinaan muita naisia, jotka treenaavat samoilla painoilla. Viime kesänä Montenegrossa tapahtui sama juttu. Lisäksi ravintolassa portsari tuli juttelemaan minulle illalla, kun hän oli nähnyt minut aiemmin illalla salilla. Hän kyseli treenaanko voimanostoa vai fitness-juttuja.

Tämän päivän treeni meni putkeen. Treenasin pikana yläkropan kuntopiirin omaisesti ja tulin samalla vetäneeksi leukoja. Pääsin tänään tavoitteeseeni ja vedin leukoja yhteensä 12 kpl, mikä on ennätykseni ja josta ole erityisen iloinen. Minullahan oli tavoitteena päästä tuohon tulokseen jouluun mennessä. Nyt mietin, että pitäisikö minun laittaa seuraavaksi tavoitteeksi vetää 15 leukaa toukokuun loppuu mennessä? Pohdin tuossa, että ahnehdinkohan nyt vähän liikoja...? Toisaalta jos en onnistu tuossa jutussa, niin ehkä maailmani ei kaadu sen takia :D

1 kommentti:

  1. Wow! kävit näyttään niille vähän että kyllä naisetkin osaa ja pystyy! :)

    VastaaPoista