30-35kpl
2prk säilyke-etanoita (yhdessä purkissa noin 15 etanaa?)
150g voita
1 ruukku persiljaa
4-6 kynttä valkosipulia
1rkl sitruunamehua
ripaus suolaa
ripaus valkopippurijauhetta
sinihomejuustoa (esim. Aura Gold tai Roquefort)
1) Silppua persilja veitsellä tai tehosekoittimella pieneksi silpuksi, lisää sekaan murskatut valkosipulin kynnet
2) Pehmitä voi mikrossa (älä sulata) tai huoneenlämmössä ja sekoita joukkoon valkosipuli-persiljaseos, sitruunamehu, suola sekä valkopippurijauhe
3) Huuhtele etanat hyvin juoksevan veden alla
4) Laita nokare valkosipuli-persiljavoita sekä sinihomejuustomurusia etanapannun kuppeihin ja niiden päälle etanat. Laita levitä etanoiden päälle vielä valkosipuli-persiljavoita sekä sinihomejuustomurusia. Sinihomejuustomuruset voi toki sekoittaa valkosipuli-persiljavoin sekaan jo aikaisemmin
5) Laita etanat uuniin noin 225 asteeseen 10-15 minuutiksi
6) Nauti etanat tuoreen patongin ja punaviinin kera. Alkuruoaksi riittää noin 6 etanaa per henkilö
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti