sunnuntai 10. lokakuuta 2010

PAPRIKA-KANAVUOKA

6-8 hengelle

800-1000g maustamattomia broilerin fileitä (minuuttipihvejä)
2-3 paprikaa (esim. keltainen, vihreä ja punainen)
2-3 Digestive –keksiä murskattuna
150g Musta leima –emmentalraastetta
1 sipuli
oliiviöljyä

Kastike:
400g tomaattimurskaa (esim. chili- tai valkosipuli)
0,5-1dl soijaa
0,5-1dl HB-juicyfruit , makeaa chilikastiketta tai Spice up-dippikastiketta (mango&chili)
3 kynttä valkosipulia
Halutessa mausteita oman maun mukaan, 1rkl fariini- tai tavallista sokeria pehmentämään kastikkeen makua (kannattaa laittaa) sekä ananaspaloja

1.) Sekoita kastike tomaattimurskasta, soijasta, hedelmäisestä HB- / makeasta chili- / Spice up-kastikkeesta sekä murskatusta valkosipulista. Lisää halutessasi kastikkeen sekaan muita mausteita oman makusi mukaan, fariini- tai tavallista sokeria ja ananaspaloja

2.) Voitele vuoka öljyllä, lado broilerinfileet vuoan pohjalle ja kaada kastike fileiden päälle. Anna marinoitua muutaman tunnin (voi marinoitua myös yön yli)

3.) Kuutioi sipuli pieniksi kuutioiksi ja kuullota kuutiot paistinpannulla öljyssä, leikkaa paprikat sopivan kokoisiksi siivuiksi, murskaa Digestive-keksit ja raasta juusto

4.) Levitä kuullotetut sipulikuutiot tasaisesti vuokaan ja ripottele keksimurska fileiden sekä kastikkeen päälle. Tämän jälkeen lado päälle paprikasiivut sekä ripottele lopuksi juustoraaste

5.) Laita vuoka uuniin 175 asteeseen noin 40 minuutiksi

6.) Nauti riisin kera




 
  
Itse en osallistunut tämän ruoan tekemiseen millään tavoin, vaan sen teki ystäväni Kirsi pomoltaan saamansa reseptin mukaan. Itse keskityin esillelaittoon, valokuvaukseen sekä tämän maukkaan ruoan syömiseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti