sunnuntai 10. lokakuuta 2010

FETA-SALAATTIA JA LOHKOPERUNOITA

Feta-salaatti:

2-3 erilaista salaattia
Aurinkokuivattuja tomaatteja
Mustia oliiveja
Artisokkaa
Feta-juustoa mausteöljyssä (öljyä kaadetaan hiukan salaatin päälle makua antamaan)
Auringonkukan siemeniä
Mustapippuria myllystä

1.) Pilko ainekset pienemmiksi ja sekoita ne keskenään



Lohkoperunoita (tarjotaan valkosipuli- ja chilimajoneesin kera):

Rosamunda –perunoita (lohkotaan veneen mallisiksi)
Oliiviöljyä
Puristettuja valkosipulinkynsiä
Paprikajauhetta
Chilijauhetta
Rosmariinia
Mustapippurirouhetta
Sipulijauhetta
Valkosipulijauhetta
Aromisuolaa
Suolaa myllystä (tai tavallista suolaa)

1.) Marinoi lohkotut perunat mausteöljyssä noin 2-4 tunnin ajan tai mielellään jopa yön yli. Paistetaan uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti