sunnuntai 10. lokakuuta 2010

MANSIKKATIRAMISU

2 litraa tuoreita mansikoita
1 dl vaahterasiirappia
2 rkl appelsiinimehua
(tilkka appelsiinilikööriä)
2 liivatelehteä
1 paketti Savoyardi-keksejä (tai muita pikkuleipiä)
1 tlk Mascarponejuustoa
1 dl vaniljarahkaa

1.) Survo 1½ litraa mansikoita, mausta siirapilla, appelsiinimehulla ja halutessasi liköörillä
2.) Liota liivatteet kylmässä vedessä. Sulata pehmeät liivatteet ja sekoita mansikkasurvoksen joukkoon
3.) Ohenna Mascarponejuustoa rahkalla
4.) Kasta keksit mansikkasurvokseen ja lado kerroksittain juustorahkan ja mansikkasurvoksen kanssa annosmaljoihin tai yhteen isompaan laakeaan tai syvään lasikulhoon
5.) Koristele pinta tuoreilla mansikoilla ennen tarjoilua ja halutessasi laita niiden päälle pullasudilla "kiilto" punaisesta mehusta sekä hyytelösokerista. Anna kakun vetäytyä jääkaapissa yön yli.

Tällä aivan ihanalla, raikkaalla ja kesäisellä mansikkatiramisulla voit korvata myös perinteisen täytekakun buffet-pöydässä.
 
 

Kuva ei ole itseottamani (kuvalähde: https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhPsvarKtuX7EpX8miBkBjIe8bAxAV2rFm7orF6hSxNElL2x7CMCsrzci-9_G8zzxwLR26V78Zw_d4_fqd3tKG6s6QRPKX7fWlw9810cxNgXewP9L2ikhb0e46AndmY0fvYjxWGbx45S6ww/s400/strawberrytiramisu.jpg)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti