sunnuntai 10. lokakuuta 2010

SAVUPORO-AURAJUUSTOKEITTO

6 hengelle

noin 300g savuporoa
noin 50-100g aurajuustoa (oman maun mukaan)
1 sipuli
12 dl vettä
5 dl kermaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
mustapippuria myllystä
(suolaa tarvittaessa, savuporo ja aurajuusto ovat suolaisia)
n. 10 rkl maizenaa
pinnalle halutessa ruohosipulia tai persiljaa

1.) Kuutioi savuporo ja sipuli, freesaa kevyesti öljyssä

2.) Lisää vesi, aurajuusto, liemikuutiot ja mustapippuri

3.) Kiehauta, lisää maizena ja sekoita tasaiseksi

4.) Lisää kerma ja tarkista maku

5.) Ripottele pinnalle tarjoiluvaiheessa halutessasi ruohosipulia tai persiljaa

6.) Nauti rieskan tai ruisleivän kera
 
Tämän reseptin olen muistaakseni saanut työkaveriltani Maijalta. En tiedä onko resepti hänen omansa vai onko hän saanut sen jostain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti