sunnuntai 10. lokakuuta 2010

HUNAJAISTA KANAKASTIKETTA PAPRIKALLA JA AURAJUUSTOLLA

noin 6 hengelle

500g broilerin rintafileitä tai filesuikaleita
1 punainen paprika
Aurajuustoa (voi jättää pois)
2 dl kuohukermaa
8 dl vettä
3 kasvis- tai/ja kanaliemikuutiota
8-9 rkl vaaleaa Maizena-suurustetta
1 sipuli
valkosipulia
3-4 rkl juoksevaa hunajaa
Oliiviöljyä
Mausteita (paprika-, curry-, sipuli- ja valkosipulijauhe sekä mustapippurirouhetta)
Tuorebasilikaa
(Suolaa tarvittaessa)

1.) Kuullota sipulikuutiot ja valkosipulimurska. Lisää joukkoon paprikakuutiot ja kypsennä hetki. Lisää joukkoon filepihveistä leikatut tai valmiit broilerisuikaleet. Mausta kypsät broilerisuikaleet

2.) Lisää joukkoon 8 dl vettä ja liemikuutiot sekä maizena. Kun kastike on saostunut, lisää joukkoon hunaja ja halutessasi murennettu aurajuusto sekä kerma ja kiuhauta kastiketta hetki

3.) Lopuksi lisää kastikkeen joukkoon revitty tuorebasilika

4.) Lisukkeena voi tarjota pinaattituorepastaa sekä tuoretta patonkia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti