perjantai 1. lokakuuta 2010

PASTAA KANAN JA KERMAISEN PAPRIKA-CHEDDARKASTIKKEEN KERA (2 hengelle)

Broilerin sisä- tai rintafilettä
Valkosipulia
Mustapippuria myllystä, suolaa
2dl kermaa
150-200g cheddar-sulatejuustoviipeleita (esim. Hockhlandin)
Paprikaa
Sipulia (pieni)
Öljyä
Musta pippuria myllystä, muskottipähkinä- ja chilijauhetta sekä tarvittaessa suolaa
(tarvittaessa kastiketta voi ohentaa vedellä)
Tuoretta nauhapastaa (tagliatelle)
Jalopenoja

1. Kuullota pieneksi kuutioitu sipuli ja paprika öljyssä paistinpannulla
2. Lisää joukkoon kerma ja cheddarjuustoviipaleet
3. Kun cheddarjuusto on sulanut, mausta kastike mustapippurilla, muskottipähkinä- ja chilijauheella. Tarvittaessa voit lisätä kastikkeeseen suolaa sekä ohentaa sitä vedellä
4. Paista broilerinfileet öljyssä, jonka joukossa on silputtua valkosipulia. Tarvittaessa voit maustaa fileitä mustapippurijauheella ja suolalla. Itse käytin valmiiksi paistettua broilerin sisäfilettä, jota lämmitin nopeasti pannulla valkosipulin kera
5. Tarjoile broilerinfileet ja kastike keitetyn nauhapastan kanssa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti