sunnuntai 10. lokakuuta 2010

LÄMPÖISIÄ VUOHENJUUSTOLEIPIÄ SALAATTIPEDILLÄ

Vuohenjuustoa
Paahtoleipää
Tomaattia
Juoksevaa hunajaa
Pestokastiketta (itse tehtyä tai kaupan)
Valkosipulia
2-3 erilaista salaattia
Pinjansiemeniä
Mustapippuria myllystä
Tummia viinirypäleitä
Säilykepersikoita

1.) Leikkaa paahtoleivästä pyöreitä paloja muotin kanssa ja paahda ne
2.) Purista puolikas valkosipuli ja sekoita se pestokastikkeen joukkoon
3.) Leikkaa tomaatista ja vuohenjuustosta siivuja
4.) Levitä vuohenjuustoviipaleiden päälle hunajaa
5.) Paahda pinjansiemenet kuivalla ja kuumalla paistinpannulla
6.) Laita paahdetut leipäviipaleet uunipellille ja levitä niiden päälle pestoa
7.) Laita leipäviipaleiden päälle tomaattisiivut sekä vuohenjuustosiivut. Pyöritä leipien päälle mustaa pippuria myllystä
8.) Käytä leipiä kuumassa uunissa (n. 200 astetta) niin pitkään, että vuohenjuusto on sulanut leipäviipaleiden päälle.
9.) Asettele revityt salaatit lautaselle, tiputtele salaatin päälle pestokastiketta sekä paahdettuja pinjasiemeniä sinne tänne. Asettele lämpöiset leivät salaattipedin päälle ja nauti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti