perjantai 1. lokakuuta 2010

PASTAA KERMAISELLA JA TOMAATTISELLA LOHI-KATKARAPUKASTIKKEELLA (4 hengelle)

250g lämminsavustettuja lohikuutioita (itse käytin valmispakkauksessa olevia Apetit-lohikuutioita)
180g katkarapuja
4dl kermaa
½ prk tomaattimurskaa
1 kasvisliemikuutio
(tarvittaessa n. 1-1,5dl vettä kastikkeen ohentamiseen)
aurinkokuivattuja tomaatteja
4rkl valkosipulituorejuustoa
1 sipuli
valkosipulia
oliiviöljyä
tuorebasilikaa

1. Kypsennä silputtu valkosipuli ja sulatetut katkaravut paistinpannussa nopeasti oliiviöljyssä niin, että valkosipulin maku tarttuu katkarapuihin. Siirrä seos sivuun hetkeksi
2. Kuullota sipulikuutiot paistinpannulla oliiviöljyssä, lisää joukkoon pieniksi paloiksi leikatut aurinkokuivatut tomaatit
3. Kaada sekaan kerma, lisää joukkoon kasvisliemikuutio, tuorejuusto sekä tomaattimurska ja anna kastikkeen hautua hetki
4. Lisää joukkoon lohikuutiot sekä katkaravut ja valkosipulit
5. Mausta kastike mustapippurirouheella, ohenna kastiketta tarvittaessa vedellä
6. Lisää joukkoon silputtu tuorebasilika
7. Tarjoile keitetyn pastan kanssa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti