perjantai 1. lokakuuta 2010

SINIHOMEJUUSTOLLA, KINKULLA JA ANANAKSELLA TÄYTETYT LEHTIPIHVIT

1 lehtipihvi (naudanliha) / ruokailija
Sinihomejuustoa (esim. Aura)
Kinkkusiivuja (esim. italialaista Prosciuttoa, Parman kinkkua tai ihan tavallista suomalaista)
Ananasta
Suolaa, mustapippurirouhetta ( ja halutessa paprikajauhetta sekä valkosipulijauhetta)

1. Ota lehtipihvit huoneenlämpöön lämpenemään noin tuntia aiemmin. Ripottele ohuen, painellun lehtipihvin päälle mausteet
2. Ripottele pihvin päälle murennettua sinihomejuustoa. Laita sen jälkeen lehtipihvin päälle ohuet kinkku- ja ananassiivut
3. Rullaa lehtipihvi rullalle ja laita rulla kiinni cocktail-tikulla
4. Paista liharullat paistinpannulla öljy-voiseoksessa kauniin ruskeaksi joka puolelta
5. Tarjoile täytetyt lehtipihvit peruna-porkkanalohkojen kanssa


PERUNA-PORKKANALOHKOT UUNISSA

Uusia perunoita / vanhoja Rosamunda –perunoita
Baby- tai tavallisia porkkanoita
Valkosipulia
Tuoretta meiramia (myös muut tuoreyrtit käyvät, mm. rosmariini)
Oliiviöljyä
Suolaa, paprikajauhetta, sipulijauhetta, mustapippuria myllystä, aromisuolaa

1. Lohko uudet perunat ja babyporkkanat puoliksi, silppua valkosipuli ja tuoremeirami
2. Kaada kulhoon oliiviöljyä ja laita sekaan valkosipuli, meirami ja mausteet
3. Kaada perunat ja porkkanat marinadin sekaan ja anna marinoitua jääkaapissa vähintään muutaman tunnin, mielellään yön yli
4. Laita marinoidut perunat sekä porkkanat vuokaan ja anna paistua uunissa 225 asteessa noin puoli tuntia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti