tiistai 14. syyskuuta 2010

05.09.2010:

Laitetaanpa taas päivitystä... Meillä oli eilen seuran järjestämä viranomaisammattikuntien penkkikisa, jossa olin toimitsijana. Noihin penkkikisoihin voi osallistua kuka tahansa poliisin, pelastuslaitoksen, puolustusvoimien, hätäkeskuksen, tullin, rajan tai vankilan työntekijä sekä sopimussotilaat.

Kisojen jälkeen meillä oli banketti Cantina Westissä, jossa ruokailimme ja pidimme hauskaa. Itse vedin suolaista, makeaa ja rasvaista ihan hurmiossa. Samoin kuin alkoa jonkun verran. En vetänyt mitään övereitä, vaan olin koko ajan sellaisessa mukavassa hiprakassa. Ja vaikka nyt on pieni krapula, niin silti en kyllä kadu yhtään tuota eilisen mättämistä, sillä meillä oli tosi hauskaa.

Paino oli äsken jotain 77 kilon luokkaa, mutta odotan "mielenkiinnolla" huomista nestepöhöä ja kilojen nousemista. Täytyy yrittää juoda tänään vettä paljon ja syödä ruokavalion mukaisesti ilman krapulamättöä. Aamiaiseksi söin kalkkunaleikkelettä paketin sekä protskujuomaa. Tylsää.

Tässä kuvapäivitys eiliseltä ennen baariin lähtöä. Harmi vaan, kun olen itse joutunut ottamaan tuon kuvan, niin tuo kuvakulma ei ole mitä parhain ja mun kroppa näyttää tasapaksulta ja jalat lyhyeltä. Multa löytyy oikeasti jopa vähän vyötäröä eivätkä jalatkaan ole ihan lyhyet

P.S. Koska painoni ei ole pudonnut mitenkään merkittävästi viime aikoina, niin en vielä laita tänne uusia bikinikuvia. Laitan niitä tossa joskus myöhemmin. Mitään kisaposeerauksia on turha odottaa, sillä sellaisia en hallitse.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti