tiistai 14. syyskuuta 2010

VUOHENJUUSTO-PINAATTIMUNAKAS (pääruokana yhdelle hengelle)

4 kananmunaa
50 g vuohenjuustoa
50 g pakastepinaattia
Tuoretta basilikaa
Tuoretta timjamia
Tomaattia
Sipulia
1 valkosipulinkynsi
4 rkl kermaa
Juustoraastetta
Suolaa ja valkopippuria
Öljyä


1. Kuullota pieneksi silputtu sipuli ja valkosipuli paistinpannulla öljyssä

2. Vatkaa kananmunat sekä kerma sekaisin, mausta seos suolalla sekä valkopippurilla ja kaada seos kuullotettujen sipulien päälle

3. Sekoita joukkoon sulatettu pinaatti ja pieneksi silputut tuoreyrtit

4. Asettele munakasseoksen päälle vuohenjuusto ja tomaatit

5. Paista munakasta paistinpannulla miedolla lämmöllä niin, että munakasseos alkaa hyytymään. Tämän jälkeen ripottele munakkaan päälle juustoraastetta ja rullaa munakas lopuksi rullalle


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti