torstai 30. syyskuuta 2010

HEDELMÄINEN BROILERI-AURAJUUSTOKASTIKE (noin 4 hengelle)

250g broilerin fileesuikaleita
oliiviöljyä
½–1 sipuli
valkosipulia
keltaista currya, paprikajauhetta, mustapippurirouhetta
1½ rkl maizenaa (vaalea)
4 dl kanalientä (vesi + 1 kanaliemikuutio)
½ pkt paprikasulatejuustoa (Koskenlaskija)
Aura-juustoa
125 g mangososetta (1 pieni Piltti-purkki)
1 kypsä banaani
½ rkl sokeria
½ dl tuoreyrttiä (esim. timjami tai persilja)

1. Kuullota sipulikuutiot ja valkosipulisilppu oliiviöljyssä
2. Lisää joukkoon broilerisuikaleet
3. Mausta kypsennetyt broilerisuikaleet currylla ja paprikajauheella
4. Lisää joukkoon kanaliemi ja saosta maizenalla
5. Sulata joukkoon kuutioitu paprikasulatejuusto sekä Aura-juusto
6. Lisää joukkoon mangosose ja banaanikuutiot
7. Ripottele joukkoon sokeri ja mustapippurirouhe
8. Lisää joukkoon silputtu tuoreyrtti
9. Tarjoile riisin tai pastan kera

Tein tämän Valion reseptin (http://www.valio.fi/portal/page/portal/Valio/Keittokirja/Hakutulos/Ruokaohje?p_tunnus=1848 ) pohjalta tällaisen alla olevan kastikkeen. Olen aiemmin kokeillut tuota Valion reseptiäkin, mutta mun mielestä siitä puuttuu ”se jokin”. En sitten tiedä, löysinkö minä ”sen jonkun” tässä reseptissä, mutta ihan syötävää tuli.

Kastiketta voi tarvittaessa ohentaa vedellä. Kastikkeen joukkoon sopii hyvin esim. ananas, persikka tai joku muu vastaava hedelmä. Aura-juuston voi halutessaan jättää pois.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti