keskiviikko 15. syyskuuta 2010

RAVINTOLA PÄÄKONTTORI

Radisson Blu Plaza Hotel, Mikonkatu 23, 00100 Helsinki

http://www.paakonttori.fi/


Tämä oli ensimmäinen kerta kyseisessä ravintolassa. Kävimme ystäväni kanssa syömässä pasta-annokset päiväaikaan. Itse ravintola oli yllättävän rauhallinen huomioon ottaen sen, että oli lounasaika. Ravintolasali oli aika hallimainen, mutta ihan siisti. Ei ehkä kuitenkaan sellainen, mihin haluaisin tulla viettämään romanttista iltaa, vaikka paikka olikin omalla tavallaan ihan tyylikäs.

Henkilökunta oli osittain englannin kielistä ja ystävällistä. Tosin pieni väärinkäsitys syntyi ja meille tuotiin alkuun väärä annos, mutta se ei haitannut.

Söimme molemmat pappardellepastaa ja paahdettua vuohenjuustoa (cityshopparilla kaksi pastaa tai risottoa yhden hinnalla) ja me molemmat pidimme annoksesta. Pasta tuskin oli itse tehtyä, mutta maukasta se oli ja juuri oikein keitettyä ”al dente”.

Itse asiassa tykkäsin tosi paljon tästä maukkaasta annoksesta, vaikka se ei ehkä ollut juuri niin lämmintä pöytään tuotaessa, kun sen olisi kuulunut. Luulen, että annos seisoi jäähtymässä sekä odottamassa meitä ruokasekaannuksen ajan. Ja vaikka ravintola kuuluu S-etukorttipaikkoihin ;)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti