tiistai 14. syyskuuta 2010

06.07.2010:

Treenaaminen jäi tänään välistä, koska jouduin jäämään ylitöihin yhden työjutun takia. Sen jälkeen mulla oli ripsihuolto ja loppujen lopuksi olin kotona vasta kahdeksan jälkeen. Toisaalta hikoileminen ei tee hyvää ripsille silloin, kun ne on juuri laitettu. Treenasin eilen pari kertaa, joten jos tämä päivä jää välistä, niin maailma ei kaadu siihen.


Mukavaa on ollut se, että hoikistumiseni on huomattu. Jotkut työkavereista tulivat eilen lomilta töihin ja jo muistaakseni 4-5 naista on huomauttanut asiasta ihan ystävälliseen sävyyn ja jokut miehet ovat kyselleet dieettitaktiikkaani. Olin etukäteen vähän miettinyt, että millä tavoin ihmiset sanovat minulle asiasta ja millä tavalla itse reagoin asiaan. Jossain väärässä mielentilassa vähän väärällä tyylillä annettu kommentti saattaa ärsyttää tosi paljon. Nyt tyydyin vain hymyilemään ja toteamaan, että joo, onhan tässä vähän hoikistuttu ja kiittämään, jos erikseen kehuttiin ulkonäköä.


Söin muuten tänään ensimmäistä kertaa tänä kesänä jäätelöä – etukäteen suunnitellusti. Ystäväni kertoi sellaisesta kevyemmästä versiosta. Tosin vedin sitä sitten ihan koko purkillisen kerralla eli 0,5 litraa (= 300g). Nyt dieetillä kestää taas tovi, että syön jäätelöä seuraavan kerran. Vaikka tuote on "kevyttä", niin itseään ei pidä hämätä sillä ja mättää tuotetta joka päivä kitusiin. Normaalisti syön jäätelöä tosi paljon kesäisin enkä ole valinnut niitä ravintosisällön mukaan.


Maistoin makeutusaineella makeutettua Ingmannin kevytjäätelöä, joka oli yllättävän hyvän makuista. Mielestäni makeutusaine ei maistunut mitenkään erityisesti tai liian pahalle. Jäätelö on tehty vaniljajäätelöstä sekä mansikkasherbettistä. Jäätelö saattaa sisältää pähkinää, maapähkinää tai mantelia.


Koska söin kerralla koko purkillisen, jään mielenkiinnolla odottamaan, saanko laksatiivisia vaikutuksia, joista varoitellaan paketin kyljessä, jos käyttö on liiallista.


Muuten tämänpäiväinen ruokavalioni meni sen mukaan, mitä kuuluukin. Paljon proteiinia ja vähärasvaisia sekä –hiilihydraattisia ruokia.
Tässä kevytjäätelön ravintosisältö ja alla tavallisen mansikkajäätelön ravintosisältö:


Ingmannin kevyessä mansikka-vaniljajäätelössä taas on 100 grammassa 70kcal, proteiinia 1,7g, hiilihydraattia 4,7g ja rasvaa 4,9.


Tavallisessa Ingmanin mansikkajäätelössä on 100 grammassa 210kcal, proteiinia 3,7g, hiilihydraattia 23g ja rasvaa 11g.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti