tiistai 14. syyskuuta 2010

16.08.2010:

Moni on tosiaan kysynyt, että kuinka paljon aion vielä pudottaa? Vastaus on, että en ihan tarkkaan tiedä. Jos joku kilomäärä on pakko sanoa, niin ehkä se on jotain 5-8 kilon välillä. Loppujen lopuksi peilikuva on se, jonka perusteella aion tehdä lopullisen päätöksen.

Kuten jo aiemmin totesin, vertaan painoani koko ajan siihen, mitä olin 10 vuotta sitten. Todellisuudessa se ei ole hyvä vertailukohta, koska lihasta on tullut lisää samoin kuin ikää. Siksi pidänkin tuota 10 vuoden takaista kuntoa suuntaa-antavana.

Laitan tähän alle vielä muutaman kuvan vertailun vuoksi...

Vuonna 1999 (kiloja noin 68-70, rasvat ok, lihasta liian vähän):
Vuonna 2009 (kiloja noin 90, rasvaa liikaa, lihasta riittävästi, mutta kaipaavat erottuvuutta lisää):
Tilanne elokuussa 2010 (kiloja 78, rasvaa hiukan liikaa, lihasta riittävästi, mutta kaipaavat erottuvuutta):


Asiasta viidenteen. Päätin tuossa noin 1½ kuukautta sitten alkaa taas vetämään leukoja. Joskus kymmenisen vuotta sitten vedin niitä vastaotteella kymmenen kappaletta (ennätys). Silloin minulla kesti puoli vuotta saada nousemaan tulos yhdestä kymmeneen.

Nyt halusin painon putoamisen myötä taas alkaa treenaamaan leuanvetoa uudestaan ja kun nyt heinäkuussa vedin ekaa kertaa leukoja vastaotteella monien vuosien jälkeen, taisin saada vedettyä niitä joku kolme kappaletta. Eilen tein tämän kesän ennätyksen vetämällä 7 leukaa. Tavoitteena olisi saada vedettyä 10 leukaa talveen mennessä tai miksei enemmänkin. Yllättävän nopeasti noita toistoja alkaa tulla lisää, kun alkaa taas sitä tuntumaa kertymään. Leuanvetotekniikka on omasta mielestäni suurin piirtein kunnossa.

Leuanvedon lisäksi olen alkanut tekemään dippejä omalla painolla heinäkuusta. Niitä en ole ikinä tehnyt mitenkään säännöllisesti. Olen pyrkinyt siihen, että käsi menee 90 asteen kulmaan. Tähän mennessä ennätykseni dipeissä on kuusi kappaletta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti