keskiviikko 29. syyskuuta 2010

29.09.2010

Kävin eilen testaamassa ensimmäistä kertaa elämässäni zumbaa Silver Gymillä (http://www.silvergym.fi/), joka on tätä nykyä sali, jossa käyn treenaamassa. Järkkäsin työkavereille ja samalla itselleni mahdollisuuden käydä testaamassa tuota tanssillista "jumppaa" josta niin monet ovat hullaantuneet.

Zumba vaikuttaa ihan hauskalta ja hyvänmielen jutulta, mutta joka ei kuitenkaan saa minusta uutta harrastajaa. Kaloreita kyllä paloi aika mukavasti ja musiikkikin tempaisi mukaansa, mutta ei se silti taida olla minun juttuni. Minua ei yksinkertaisesti ole luotu sellaisiin lajeihin, joissa pitää osata erilaisia askelsarjoja - siitäkin huolimatta, että ne olisivat muiden mielestä helppoja.

Jotkut väittävät, että ei haittaa, vaikka zumbassa askelsarjat menisivät sekaisin ja että on pääasia, että heiluu siellä seassa jotenkin. Minua itseäni ne jalkojen solmuunmenot haittasivat. Tuntuu, että homma keskeytyy siihen, kun ei pysy mukana eikä hommasta saa kaikkea tehoa irti. Luulen, että mut on luotu ennemminkin sellaisiin lajeihin, joissa koreografiat ja tekniikat eivät ole pääosassa. Mutta kuten olen todennut, lähes kaikkea pitää kokeilla. Oli ilo huomata, että porukastamme löytyi myös niitä, jotka tuntuivat tykkäävän tästä lajista.

Tänään kävin salilla treenaamassa nopeasti haupparit, ojentajat ja olkapäät. Lisäksi kävin ennen yövuoroon tuloa hölkkäämässä kaverin kanssa rauhallisesti 8,5 kilometrin lenkin Töölönlahdella. Tuntui vähän, että puhti on poissa.

En uskaltanut treenata tänään ihan täysillä, sillä vietin eilen illalla mukavan illan erään "Tyypin" kanssa syöden ja juoden. Pienet tiistai-illan extempore-hiprakat olivat ihan poikaa. Onneksi en nauttinut alkoholia ihan kauheasti ja säästyin sen kummemmilta tuntemuksilta tänään. Menin nukkumaan jo puoli kahden aikaan, joten väsymyskään ei aamulla ollut kovin paha.

Mutta eiköhän se tästä. Loppuviikko onkin sitten vapaata. Ajattelin treenailla ja lauantaina olisi tiedossa tyttöjen ilta ystävän luona. Teemme kimpassa ruokaa pitkän kaavan mukaan ja höpisemme tyttöjen juttuja ♥

1 kommentti:

  1. Mua harmittaa kans, jos tunnilla on sellanen koreografia, joka vei liikaa huomiota "itse asialta" (heh, joka siis on optimaalisen tehon saaminen irti harjoituksesta). Kävin kyllä joskus alkeis-hiphopissa, mutta silloin ensisijainen tavoite oli, että saisin ajatukset irti omasta elämästä - toimi paremmin kuin hyvin.

    Kiva, että sun aktiivisuuden takia joku työkaveri kenties löysi oman juttunsa.

    VastaaPoista