keskiviikko 15. syyskuuta 2010

RAVINTOLA RAFFAELLO

Aleksanterinkatu 46, Helsinki

http://www.rafla.fi/raffaello/fi/etusivu


Ihan mukava ja siisti paikka istua iltaa ystävien kanssa, mutta ruoka ei ole mitään hääviä. Keskinkertaista sanon minä. Palvelu on myös keskinkertaista ja hinnat normaalitasoa. Mielestäni ruoat eivät ehkä ole hintansa väärtejä.

Ystäväni ja minä söimme alkuruoaksi valkosipulilla ja pecorinojuustolla gratinoituja etanoita (lumache gratinate), mutta parempiakin olen saanut. Ulkonäöllisesti alkuruoka-annokset (+ muut) olivat aika säälittäviä.

Pääruoaksi söin kanan rintafileetä, pestorisottoa sekä punaviini-pikkusipulikastiketta (pollo con risotto e pesto). Risotto oli syötävää, mutta ei täydellistä Täyteläisyys puuttui. Ystävä söi pariloitua vasikanmaksaa, paistettuja perunoita sekä Madeirakastiketta (fegato di vitello). Annos ei kuulemma ollut niin hyvä, mitä olisi voinut olla. Sekin oli kuulemma keskinkertaista.

Jälkiruokasi söin tiramisu raffaelloa, joka sekin oli keskinkertaista, mutta ihan ok:n makuista. Ystävä söin panna cottaa marinoitujen mansikoiden kera (pannacotta e fragole marinata), joka oli maukasta. Ruoka parani jälkiruokaa kohden.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti