keskiviikko 15. syyskuuta 2010

RAVINTOLA IL SICILIANO (ITALIALAINEN)

Olen käynyt aikoinaan Kluuvin kauppakeskuksen Il Sicilianossa noin 5 kertaa ja tykkäsin aina kovasti heidän ruuistaan. Nyt Kluuvin ravintolaa ei enää ole ja ravintolat sijaitsevat Helsingissä Aleksanterinkadulla sekä Vantaalla Flamingossa.


Aleksanterinkadun ravintolassa olen käynyt kaksi kertaa ja olen syönyt molemmilla kerroilla pitkän kaavan mukaan. Valitettavasti en ole valokuvannut ruokiani lukuun ottamatta jälkiruokia. Ruuan laatu on ollut vaihtelevaa riippuen siitä, mitä ruokalajia olen syönyt. Välillä alkuruoka on ollut maukasta, välillä mautonta. Sama on käynyt myös pääruuan kanssa. Jälkiruuista tiramisu vei kielen mennessään. Hinnaltaan ruuat ovat mielestäni olleet kohtuuhintaisia ja valikoima suhteellisen laaja. Lisäksi ravintolasta saa myös lihattomia vaihtoehtoja.


Palvelu on ”italialaista”. Välillä tarjoilijat unohtivat suht’ isolta seurueeltamme tilauksen ja laskutuskin meni alkuun vähän sekaisin. Kaiken korvasi kuitenkin sellainen hauskan leppoisa tunnelma. Varsinkin paikan omistaja, sisilialainen Matteo oli aivan ihana ja charmikas. Hän kävi toisella käyntikerrallani hauskuuttamassa naisseuruettamme sopivin väliajoin, tarjosi meille tilkat jälkiruokaviiniä ja toi kokinkin pöytään. Itse ravintola on sisustukseltaan tavanomainen, mutta siisti.

http://www.ilsiciliano.fi/etusivu.aspx


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti