200g pastaa (penne)
kirsikkatomaatteja
valkosipulia viipaloituna
oliiviöljyä
200g ricottaa
0,5dl kermaa tai maitoa
muskottipähkinäjauhetta
suolaa
mustapippuria myllystä
tuorebasilikaa
raastettua parmesaania
1) Laita pennepasta kiehumaan ja raasta parmesanjuusto
2) Kuullota viipaloitu valkosipuli oliiviöljyssä ja lisää pannulle lopuksi puolitetut kirsikkatomaatit
3) Sekoita ricottajuusto, kerma (tai maito), suola, mustapippuri ja muskottipähkinä keskenään
4) Kun pasta on al dente, kaada keitinvesi pois ja sekoita pastan sekaan ricottakastike, kuullotetut valkosipuliviipaleet, paistetut tomaatit, revitty basilika sekä parmesanraastetta
Alkuperäisessä reseptissä ei ollut tomaattia, valkosipulia, oliiviöljyä eikä muistaakseni basilikaa. Mukailin siis reseptiä oman mieleni mukaan. Alkuperäinen resepti löytyy http://www.bellavanilla.fi/ -sivuilta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti