keskiviikko 15. syyskuuta 2010

REASTAURANG TROIKA (VENÄLÄINEN)

Raekoja plats 15, Tallinn

http://www.troika.ee/


Alkuruoaksi suolakurkkuja, hunajaa ja smetanaa sekä pelmeneitä ”baranina" lampaalihalla. Erittäin maukasta ellei täydellistä! Jaoimme alkuruoat ystävän kanssa. Pääruokana stroganoffia, joka oli myös tosi hyvää.

Jälkiruokana oli "sõrnikut" eli rahkaiset paksut blinit mansikkatuorehillon kanssa. Jälkiruokablinit eivät olleet varsinaisia blinejä, vaan lettuja. Rahka oli hiukan erilaisempaa kuin Suomessa, rakeisempaa. Mutta ihan ok jälkiruoka. Annokset olivat myös kauniisti tehtyjä.

Yläkerran tarjoilijamies oli ystävällinen. Hän neuvoi meitä, missä järjestyksessä ruokia pitää syödä jne. Ravintola itsessään on tunnelmallinen. Hinnat ovat kohtuullisia Suuomen hintatasoon nähden. Kaksi alkuruokaa, kaksi pääruokaa, yksi jälkiruoka ja neljä lasia viiniä maksoivat 70 euroa (kesä 2010). Ei paha!

Olen syönyt Troikassa muutamia kertoja enkä ole pettynyt ruokaan kuin kerran, jolloin olimme isolla porukalla syömässä ja tilasimme menun. Silloin ruoka oli aika huonoa. Ala carte -listalta tilattuna (ei ryhmämenu) ruoka on hyvää.

Ulkonäöllisesti ravintola on myös viihtyisä. Yläkerta on sellainen kievarimainen ja alakerta vähän hienompi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti