keskiviikko 15. syyskuuta 2010

RAVINTOLA HELSINGE

Viikintie 1E, 00560 Helsinki

http://www.ravintolahelsinge.fi/


Tämä ravintola sijaitsee kauniilla paikalla Vanhankaupunginkosken vieressä, jonne on kiva piipahtaa kävely- tai pyörälenkin lomassa. Itse paikka on ihan siisti ja viihtyisä, jossa on haettu vanhan ajan tunnelmaa. Paikka on viikonloppuisin usein täynnä ja koen, että sinne mennään ennemminkin kahville ja pullalle.

Itse tilasin kermaista lohisoppaa, joka oli aika pohjanoteeraus, mikä yllätti minut, sillä usein ravintoloiden lohisopat ovat hyviä. Tuli mieleen ennemminkin sellainen lohisoppa, jonka on valmistanut perheenäiti kiireessä tai sitten suurtalouskokki koulun keittiössä.

Lientä lautasella oli liiaksikin ja maku ei ollut mikään häävi. Luulen, että liemi oli tehty ennemminkin maidosta ja kermaa oli lorautettu joukkoon nimeksi. Omatekemäni kermainen lohisoppa on täydellistä tähän verrattuna. Ohessa tarjotut tummat leivät olivat maistuvia ja ruoan hinta oli normaali.

Tarjoilusta ei oikein voi sanoa mitään, koska ruoka tilattiin ja maksettiin kassalle. Kiireen ymmärrän, mutta en siitäkään huolimatta sotkuisia pöytiä. Mennessäni pöytään, pyyhin oman pöytäni ruokailukuntoiseksi.

Suosittelen tätä paikkaa kahvilla tai oluella käyntiin, en ruokailuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti