keskiviikko 15. syyskuuta 2010

RAVINTOLA SEVILLA

Hotelli Pasila, Maistraatinportti 3, Helsinki

http://www.sevilla.fi/hki_pasila.php
Ennen konserttia -päivällinen: Kamalaa

Menin Sokos Hotelli Pasilan Sevilla -ravintolaan syömään ainoastaan sen takia, että se sijaitsi lähellä Hartwall-Areenaa, jonne menimme konserttiin. Olen käynyt kyseisessä Sevillassa syömässä ehkä noin viisi kertaa enkä ole aiemmin maksanut ruokia itse. Tästä eteenpäin en tule enää ikinä maksamaan ruokiani itse tässä ravintolassa, ellei ihmeitä tapahdu. Tiesin vanhasta kokemuksesta, että ruoka ei ole mitään erityisen hyvää tässä ravintolassa ja näin oli tälläkin kertaa.


Ruoka on mun mielestä ravintolaruoaksi ala-arvoista eikä ulkonäköön panosteta mun mielestä lainkaan. Suoraan sanoen suhteellisen mautonta moskaa. En viitsi edes alkaa erittelemään makutuntemuksiani, koska mitään erityisiä elämyksiä en saanut ja kaikki maistui mauttomalle. Tai no sen verran voin, että yleensä etanat ovat takuuvarmoja, mutta nämä(kään) eivät kyllä olleet mitään erityisen maukkaita johtuen ei-niin-hyvästä maustevoista. Jälkiruoka oli ehkä parasta, mutta sekään ei vienyt kieltä mennessään. Kyseisen ravintolan ruuista tulee mieleen laitoskeittiön ruoat. Ruokalajeja menussa on runsaasti, mutta kaikissa annoksissa tuntuu olevan samat raaka-aineet, joten huomaa että halvalla ja mielikuvitoksettomasti yritetään porskuttaa eteenpäin "bonusravintolatyyliin". Itse arvostan mielummin ei-niin-laajaa menuta ja enemmän mielikuvitusrikkaita menuita, kuin tällaista.

Kouluarvosanoin annan asteikolla 1-5 arvosanaksi 1. Niin ruoan ulkonäöstä kuin mausta. Palvelu oli ystävällistä, mutta sekin aika hidasta ja aavistuksen ehkä vasemmalla kädellä hoidettua. Tosin ravintolassa oli tuohon aikaan jonkun verran asiakkaita.

Näissä kuvissa ruokailu on jo aloitettu, mutta siitä huolimatta annosten ulkonäkö ei juurikaan olisi ollut parempi...

Joululounas: Keskikertaista.

Kaloja en alkuun pahemmin syönyt, kun en noista raa’oista kaloista pidä ja kypsennnettyä ei ollut tarjolla. Mäti oli ihan hyvää samoin kuin toi joku vihannespatee samoin aladoopi, jota päätin negatiivisista ennakkoasenteistani huolimatta maistaa monen vuoden jälkeen.

Lämpöisistä ruuista laatikot olivat ihan hyviä. Samoin kinkku oli ihan ok. Jälkiruokana ollut riisipuuro oli suolatonta ja sekametelisoppa keskinkertaista.  Toisena jälkkärinä ollut karpalojuustoakakku tai joku sellainen oli yhtä moskaa ja siitä huomasi, että se oli sutaisemalla ja nopeasti tehty jollekin pellillä olleelle sokerikakkutaikinapohjalle. Onneksi en maksanut lounasta itse.

Ulkonäöllisesti paikka on ihan siisti (olimme yläkerrassa). Tarjoilijat ja kokit jököttivät taustalla, mutta ei niistä oikein muuten osaa sanoa juuta tai jaata. Tulivat pöytään kysymään juomatilaukset ja muuten tarvittaessa pyynnöstä.

Ravintola Sevilla Hotelli Pasilassa on ehkä huonoimpia ravintoloita, joissa olen ruokaillut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti