http://www.ribe.ee/index.php?id=73
Käytiin kesällä syömässä Ribessä, mikä oli äänestetty Tallinnan toiseksi parhaaksi ravintolaksi tänä vuonna (2010): http://hetas.wordpress.com/viron-mat...at-ravintolat/
Ruoka oli hyvää ja suhteellisen tasalaatuista (vaikka arvostelenkin ruokaa eri tavoin), se oli kauniisti aseteltu, tarjoilu pelasi moitteettomasti, ravintola oli tyylikäs ja hinnat olivat näin suomalaisnäkökulmasta kohdillaan.
Foie gras de canard terrin with fig and Sauternes jelly (tässä annoksessa ankanmaksa oli jotenkin turhan voimakkaan makuista):
Duck carpaccio with créme de foie gras de canard and capers (hyvää!):
Chicken breast flavoured with honey and mustard, parsnip puree and yellow paprika sauce (näistä pääruuista ehkä paras):
Grilled salmon fillet with fennel puree, savoy cabbage and shellfish sauce (ihan hyvää):
Päivän pasta (vihanneksia ja naudanlihaa, ihan ok:n makuista):
Rabbit risotto (hyvää!):
Cheesecake with chocolate-lime glaze and sea buckthorn sauce (ei mikään erityinen):
Créme brulée trio (minttu, vanilja, suklaa – täydellisyyttä!):
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti